top of page

Äntligen fredag – behövs efter en intensiv jobbvecka

Har jobbat med webben för Topphälsa och Sköna Hem den här veckan. Intensiva dagar och det känns verkligen att det är fredag.

I dag gjorde jag bland annat en artikel om barnrumsinspiration, kul att leta fram fina prylar till barnrummen. Vi håller ju på att inreda och ändra om rätt mycket hemma så det är extra roligt att vara på just Sköna Hem. I helgen ska jag däremot ägna mig åt manuset. Första utkastet är klart men det är MYCKET att ändra och redigera innan jag vågar visa upp det. Däremot är det väldigt skönt att ha en grund att utgå från. Nu kan det liksom bara bli bättre och bättre.

Nästa vecka är det dessutom Bokmässan. Ser väldigt mycket fram emot att träffa förlaget, andra författare, lyssna på intervjuer, köpa böcker, gå på agentmiddag, skriva och mycket mer.

Just nu känns det som att livet rullar på rätt bra. Mycket frilansjobb, mycket manusjobb och mycket med hemmet, familjen, event och annat kul. I kväll ser jag däremot fram emot att sjunka ner i vår underbara soffa och bara vara. Titta på en film med barnen och äta något gott.


blommor_fredag

Ska svänga förbi och köpa mig en fredagsblombukett efter jobbet 🙂


Comments


Utvalda inlägg

bottom of page