top of page

Äntligen fredag – HURRA!!!

Äntligen fredag. Som jag har längtat. Har varit sjukt trött hela veckan. Vet inte vad det beror på men det känns som att jag skulle behöva sova några år – minst. Hade en trevlig lunch med redaktören för Drömstigen idag och nu ikväll ska jag och barnen hem till några vänner på middag och lek. Eller barnen får leka, jag tänker sjunka ner på en stol i köket och prata en massa med min vän.

I morgon är det dags för bokrelease med barnen. De blev eld och lågor när jag berättade att vi skulle gå på en barnbokrelease och att det förmodligen skulle bli ansiktsmålning där. Lovar bilder från i morgon. Nu är det dags att stänga ner och skynda till skola och dagis. Sen ska jag njuta som bara den av några dagars ledigt!

Comentários


Utvalda inlägg

bottom of page