top of page

Årets julkalender – ris eller ros?

Isabelle, 5 år, vaknade redan halv sex och frågade när Julkalendern på Svt började. Sedan frågade hon oss ungefär var tionde minut innan det var dags att sätta på tv:n. Har förstått att det råder en hel del meningar om årets program.

Jag måste erkänna att jag inte såg särskilt mycket i morse eftersom jag var fullt upptagen med att greja med andra saker (som att slå in julklappen som Alex skulle ha med sig till skolan). Men nu när jag läser om den ”kritikerstorm” som julkalendern har fått utstå under dagen måste jag ju sätta mig och titta med barnen. Det verkar som att mina barn tyckte den var bra. I alla fall Isabelle som glatt berättade om Vikingatiden vid frukostbordet.

Jag måste säga att jag var väldigt förtjust i Barnen Hedenhös uppfinner julen som visades 2013. Den är nog min favorit. Vilken är er favorit? Har ni sett första avsnittet i år och vad tyckte ni?

Utvalda inlägg

bottom of page