top of page

3 tips för en härligare arbetsplats


Efter att vi flyttade har jag fått en egen arbetshörna med utsikt över Gärdet och en balkong precis bredvid. Här är planen att göra i ordning så att det blir en feelgoodig oas. Bland annat ska jag sätta upp gardiner, få undan alla sladdar och sätta upp något på väggen. Åh, vad jag ser fram emot att göra fint här hemma 🙂


I podden pratar jag och Caroline om våra arbetsplatser och berättar hur vi kan få in lite mer feelgood i arbetsdagen. Lyssna gärna: https://poddtoppen.se/podcast/1521729356/feelgood-med-jenny-och-caroline


Lite tips för en härligare arbetsplats (fler kommer när jag är klar med inredningen):

  1. Omge dig med saker du tycker om och som gör dig glad, ex minnen, doftljus eller en härlig tekopp.

  2. Ta in textiler om det går, gardin, kuddar, en snygg matta mm.

  3. Placera växter i rummet, gärna i en extra fin kruka.

コメント


Utvalda inlägg

bottom of page