top of page

Att göra verklighet av sina drömmar

När man är föräldraledig stannar det vanliga livet oftast upp och för många är det en chans att se på sitt liv från ett annat perspektiv.

Så var det för mig. När jag blev föräldraledig och inte gick till jobbet som webbredaktör på ett stort bolag varje dag började jag fundera över min karriär, mitt liv och vart jag var på väg. Jag kom fram till en massa saker. Bland annat tog jag chansen att skaffa mig en examen i journalistik och multimedia (efter första föräldraledigheten) och senare fullfölja en lång dröm om att skriva en bok.

Jag känner verkligen att jag har hittat rätt i livet. Jag älskar att arbeta som journalist och jag älskar att skriva böcker. Men inget av det hade varit möjligt om jag inte vågat ta chansen och satsa på mina drömmar. Jag har lärt mig otroligt mycket och många dörrar har öppnats. Det har varit extremt hårt slit men värt varenda svettdroppe.

Än har jag massor av förhoppningar och drömmar som jag vill göra verklighet av. Och när jag trillade över det här huset kunde jag inte låta bli att fantisera över hur det skulle vara att köpa sig en egen gård och verkligen satsa stort på att driva eget. För visst kan ni se potentialen?

Skrivarkurser, event, café, bed & breakfast eller något helt annat. För mig kanske huset betyder en plats att skriva böcker på, ha skrivkurser och frilansa från. För någon annan kanske det betyder att satsa på ett bed & breakfast eller ett café. Möjligheterna är enorma och det är bara vi själva som sätter begränsningarna.


hus_hallavara_ny

Båstad starta eget

コメント


Utvalda inlägg

bottom of page