top of page

Att läsa böcker är bästa avslappningen

Jag känner mig ganska sliten just nu. Har extremt mycket att göra på jobbet och även en massa projekt här hemma. För mig är bästa avslappningen att läsa en massa böcker.

När jag har mycket att göra kommer jag verkligen upp i varv och veckorna bara rusar iväg. Man bara matar på och arbetar så mycket man kan, kanske för att jobbet är så himla kul.

På helgerna däremot vill jag bara vila och ta det lugnt. Läsa böcker, vara med familjen och inte ha så mycket krav. Nu i helgen har det varit rätt mycket med packning hos farmor, laserdomekalas och ridning. Men på kvällarna. När barnen somnat. Då har jag legat i soffan och läst och tittat på film.

Nu i helgen har jag hunnit med Penny Vincenzis bok Arvet och Denise Rudbergs bok Bara tre kan leka så. Dessutom läser jag och barnen Fem hittar en skatt. Jag älskade Fem-böckerna när jag var liten och har nog läst allihopa. Därför är det extra kul att kunna läsa dem för barnen. Någon gång i framtiden ska jag skriva en ungdoms/barnbok. Det riktigt kliar i fingrarna.


lasaavslappning

Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page