top of page

Att låta sig själv vila

De bästa idéerna kommer när man är utvilad. Det är min starka övertygelse. Det är då man kommer på den nya bokidén eller klurar ut lösningar på problem.

Något jag verkligen har lärt mig är hur viktigt det är att ta sig tid att koppla av. Det fungerar inte att jobba varje dag, sju dagar i veckan. Man måste låta sig själv andas. Något jag ibland har varit dålig på. Numera försöker jag verkligen unna mig ledig tid. Träffa vänner, ta en promenad, spela tennis, umgås med familjen, läsa en bok eller göra något annat som ger mig energi och gör mig glad. Gissa om jag har många idéer på gång just nu 😉


IMG_1576

Helgens planer innefattar en brunch med vänner, ridning, tennis och förhoppningsvis lite spontana saker som en cykeltur på Djurgården, en av mina favoritplatser.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page