top of page

Att omge sig med inspirerande människor


penslar_drommar_20160823

Att våga satsa på sina drömmar, oavsett om det är måla, skriva, inreda, jobba med aktier eller annat gör mycket för själen.


Det finns så otroligt många driftiga människor som inspirerar mig. Igår kväll ägnade jag någon timme åt att läsa bloggar, reportage och kika på instagram.

Det som är imponerande är att många människor verkligen verkar leva sin dröm. De har ett stort intresse som de arbetar hårt med. Och de är duktiga. De skriver böcker, inreder, målar, designar, jobbar med trädgårdar, mat och annat. Nu räknar jag upp många kreativa saker men det är oftast de bloggarna och instagramkontona som jag följer.

För att lyckas med en dröm är det hårt arbete som gäller. Hårt arbete och att våga tro på det man gör. Våga tro att drömmen man har kan bli verklighet. Det handlar om att kämpa hårt och inte ge upp när det går emot. För det kommer gå emot. Ibland kommer man sitta och gråta och undra vad man håller på med. Man kommer slita sitt hår och känna att allt är skit.

Om man bara orkar ta sig vidare så kommer det komma fantastiska stunder också. Stunder då man känner att allt går ens väg och att inspirationen och motivationen flödar. Och vid alla motgångar får man med sig en ny erfarenhet. Det är i all ifall min upplevelse.

För att lyckas med sina drömmar tror jag även att man ska omge sig med vänner och bekanta som tror på det man gör. Som inspirerar och där man kan peppa varandra. Som är positiva och ibland också vågar berätta om sina motgångar.

Jag kämpar på med min dröm. Jag skriver och funderar på framtiden. Och just nu trivs jag väldigt bra med det. Jag älskar det jag gör och jag ser fram emot den här hösten och det den har med sig. Nu ska jag träffa en författarkollega. Vi ska tillbringa några timmar ihop. Skriva, prata om skrivandet och kanske fika lite också 🙂 Hoppas ni får en härlig start på dagen.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page