top of page

Att välja färg till lägenheten

Hurra, nu har vi äntligen fått tillträde till nya lägenheten. Skrev på alla papper på förmiddagen och sen har vi ägnat dagen åt att planera hur vi ska dela upp ett rum till två, hur den platsbyggda bokhyllan ska se ut och vilka färger vi ska ha. Det här med färgval är så mycket svårare än vad jag trodde att det skulle vara.

Har hittills köpt femton färgprover och bestämt färgen till två sovrum. Det här kan ta tid känner jag, puh. Men nu börjar vi komma fram till ungefär vad vi vill ha. Har fått massor av tips på Instagram av följare, vänner och bekanta och är så tacksam för det.

Eftersom våra möbler kommer om en vecka skulle vi vilja hinna få målat på nedre plan tills dess. Håller tummarna för att det hinns med så att vi kan ställ alla möbler där och fokusera på övre plan efter det. Tycker det här är så otroligt kul. Att få välja färger, planera hur det ska se ut och möbleras. Förutom arbetsplatsen ska vi bygga en platsbyggd bokhylla. Så underbart att få en hel vägg där jag kan ha alla mina böcker!


Liknande inlägg

Visa alla

Måndag som rullar på och allt för lite tid

Måndag och det börjar hända saker i lägenheten och med manuset. Längtar tills lägenheten är helt klar, men inser också att det kommer att ta tid att få allt i ordning. Nu är snart den platsbyggda bokh

Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page