top of page

Avslutar kvällen med ett skrivpass på balkongen i 30 grader

Det är sent och jag har precis avslutat dagen skrivpass. Har äntligen kommit i kapp en del men det är mycket kvar att göra. Bebis ligger och buffar i magen och jag ska snart sova.

Just nu njuter jag bara av att sitta på balkongen. Vi tog ett kvällsdopp i poolen i kväll. Jätteskönt att simma en kort sväng i det svala vattnet. Nu är jag i och för sig lika varm igen och termometern på väggen visar på 30 grader. Och klockan är elva på kvällen.

Morgondagen blir en upprepning av i dag. Morgonpromenad och ett glas apelsinjuice vid havet. Ett skrivpass före lunch och sedan ytterligare ett efter lunch innan det är dags att bada i poolen en stund och ta det lugnt innan middagen. Kanske middag ute eller hemma och sedan sista skrivpasset. Vill köra på så mycket som möjligt och sedan kanske få utrymme till lite utflykter senare i veckan.

Det är riktigt behagligt att sitta här ute. Lyssna på syrsorna som sjunger och ibland blir överröstade av någon bil som åker förbi. Nu ska jag sova. Är trött och det blir en lång jobbdag i morgon. Sov så gott!

Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page