top of page

Bästa tiden på året är nu och månaderna framåt


Foto: Unsplash.com

Foto: Unsplash.com


God morgon. Vilket underbart väder vi har i dag. Pratade med barnen om att vi skulle hitta på något mysigt efter skolan och förskolan. Funderar på att ladda med en matsäck och cykla ut på Djurgården.

Först är det dock en massa jobb som måste göras. I dag har jag ett väldigt högt mål med redigeringen så kommer knappt kunna lämna stolen på hela dagen.

Det här vädret gör mig så himla glad. Den krispiga luften, löven som börjar färgas gula och solen som lyser från en klarblå himmel. Blir sugen på att göra allt annat än att sitta vid datorn och jobba. Vill komma ut i naturen, plocka fina löv och kastanjer, cykla, pyssla, baka. Ja, ni vet, all den där kreativiteten som spritter i kroppen.

Och så blir jag så extremt sugen på ett stort hus på landet. Vi har kikat på lite sommarhus men bestämt oss för att vänta till våren innan vi köper något. Ändå drömmer jag om att fira jul i ett stort hus med kakelugnar och en massa snö utanför farstun. Dricka varm choklad med vispgrädde, sätta på julmusik och bara umgås allihopa. Hösten och tiden fram till jul har en extra stor plats i mitt hjärta. Som jag ser fram emot de här månaderna.

Liknande inlägg

Visa alla

Måndag som rullar på och allt för lite tid

Måndag och det börjar hända saker i lägenheten och med manuset. Längtar tills lägenheten är helt klar, men inser också att det kommer att ta tid att få allt i ordning. Nu är snart den platsbyggda bokh

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page