top of page

Båstad – feelgoodmiljö deluxe

Höstlov med barnen och befinner mig i underbara Båstad sedan några dagar. Åh, vad jag älskar att vara här. Promenera vid stranden, rida islandshäst, upptäcka nya smultronställen och äta massor av god mat.


Att komma ner till stranden gör att axlarna sjunker tio centimeter. Älskar att promenera här sommar som höst, vinter och vår ...


De senaste dagarna har vi njutit till max av att vara här. Höjdpunkten hittills var nog ridturen på åsen (samma som mina karaktärer i Början på något nytt gör). Fick rida en supertrevlig häst med mycket gas och vilja. Passar mig perfekt:)


Jag har även hunnit med en lunchdejt med min redaktör, Lena Sanfridsson. En annan höjdpunkt. Vi träffades på Mollbergs i Helsingborg. Wow, vilken inredning. Det blev mycket prat om böcker, skrivande och feelgood. Så trevligt.


Och så har jag och Isabelle besökt Ängelholm. En gång ensamma och en gång med P:s mamma. Besökte bland annat min favoritbutik Stil Interiör och hittade en till favvobutik, Caroline S. Älskar att besöka lite mindre butiker än de stora kedjorna. De har alltid spännande inredning, kläder mm.


Så det är fullt ös här nere men ändå känner jag mig mer utvilad än någonsin och har massor av idéer till mitt nya manus. Att vila och byta miljö ibland gör verkligen mycket för kreativiteten.


En ridtur på åsen är ett måste när vi är här :)


Likaså massor av fika :)


Och en tur till hamnen som ligger så öde och tyst nu. Vilken skillnad det är från sommaren då här är fullt av folk och liv och rörelse. Måste ändå säga att jag uppskattar lugnet väldigt mycket. Att bara strosa runt och slippa trängas med en massa folk.


Och så till sist, lunch med bästa redaktören Lena Sanfridsson. Supertrevligt, gott och massor att prata om.


Fantastiskt fin miljö på Mollbergs.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page