top of page

Båstad – snart är vi där igen

Om en vecka sitter vi i bilen på väg till Båstad. Det ska bli så skönt med några dagars ledighet med familjen.

Påskmiddag med P:s föräldrar, syster med familj och alla barn är inbokad på Hotell Skansen som har en supertrevlig och god restaurang med utsikt över havet. Likaså en hotellnatt i Köpenhamn, bara P och jag. Jag tror även att konstrundan inleds nästa helg. Så vi får fullt upp.

Jag tycker alltid att det är härligt att komma ner till Båstad och älskar att promenera längs stranden och inne i stan, åka på utflykter till Hovs Hallar, Höganäs, Torekov med mera. Oftast tillbringar vi några veckor här varje sommar men även någon helg på hösten och våren.

Nästa vecka har jag dessutom ett möte med en person som kan hjälpa mig med mer information inför min nästa bok. Ska bli så kul.


nyarskronika2015_bastad

Stranden som ligger närmst vårt hus. En liten promenad och sedan har vi hela Halmstadbukten framför oss.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page