top of page

Böcker, magsjuka och framtidsplaner

Första dagen på året är snart till ända och jag har inte gått utanför dörren på hela dagen eftersom jag också blev magsjuk. Nu börjar jag må bättre efter en dag i sängen då jag har vilat, läst och kurerat mig.

Trots att jag varit sjuk har det varit en behaglig dag. Jag har läst Arvet efter dig av Jojo Moyes. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är Livet efter dig en av mina favoritböcker och Arvet efter dig var en varm och fin berättelse även den. Det är så kul att läsa välskrivna böcker som ger mig inspiration till mitt eget skrivande.

Nu läser jag på Öppnas i händelse av min död av Liane Moriarty. En hyfsat bra bok hittills. Den känns lite förutsägbar men det kanske ändras.

Andra böcker jag läst är första delen i Denise Rudbergs Elegant Crime böcker som jag ger tummen upp för och jag vill gärna läsa mer ur samma serie.

Som ni märker har det blivit mycket läsning den här veckan. Det är så skönt att kunna koppla av och ta det lugnt utan stress och måsten. Skulle mer än gärna ägna större delen av helgen åt att läsa böcker och slappa men har en del småsaker jag måste hinna med. Dessutom vill jag umgås med familjen så mycket som möjligt nu när vi är lediga tillsammans.

Jag och Patrik har även börjat planera inför våren då jag kommer arbeta heltid. Det är inte lätt att få ihop pusslandet med hämtning, lämning, vabbande, en bok som ska skrivas på fritiden och andra aktiviteter som ska hinnas med. Jag har ju så många idéer som jag vill genomföra, samtidigt var erbjudandet jag fick för bra för att tacka nej till. Och till sommaren kommer jag jobba heltid med bok och frilansjobb igen. 2016 kommer definitivt bli ett spännande år och jag hoppas att ni vill hänga med på min resa!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page