top of page

Böcker som inspirerar


lucy_dillon_hundraomistligating

Läser Lucy Dillons ”Hundra omistliga ting”. Lucy Dillon har en förmåga att dra in mig i sina böcker och få mig att vilja stanna kvar länge. Karaktärerna och miljöerna är härliga och romantiska. Riktig feelgood.

En annan bok jag läser just nu är ”On writing romance” av Leigh Michaels. En nyttig bok att läsa för alla som vill skriva om romantik. Jag kanske inte håller med om allt i boken men det mesta är tänkvärt och bra. Dessutom blir jag enormt peppad till att jobba vidare med mina egna projekt.

Många böcker har den effekten. Förutom att de bjuder på en härlig läsupplevelse får de en att tänka över ens eget liv och peppar en till att vilja skriva vidare.

Nästa vecka ska jag träffa min redaktör för återkoppling på ”Drömstigen”. Tänk att min egen bok snart kommer ut i butik. Lycka!

Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page