top of page

Bebis- och manuslängtan – gravid vecka 39

Just nu är jag enormt trött. Vet faktiskt inte riktigt varför. Men det känns som att jag skulle kunna sova hela dagen. Kanske är det kroppens sätt att förbereda sig inför förlossningen. Har sovit några timmar på förmiddagen medan de andra spelade tennis. Jätteskönt att bara ta det lugnt.

Men nu är det dags att ta tag i dagens alla måsten. Bland annat ska BB-väskan packas. OM bebis skulle få för sig att komma innan kejsarsnittet. Så att jag och Patrik inte behöver springa runt i panik och leta efter alla prylar som ska med.

Sista frilansuppdragen ska skrivas klart och skickas på korr också. Ligger lite efter i planeringen men som tur är har jag inte deadline förrän om en vecka. Dock skönt om allt är klart innan bebis som sagt.

Hade lite ont i magen i natt och funderade på om det kanske kunde vara dags. Förmodligen var det bara promenaden igår som gjorde sig påmind för just nu känns det som vanligt igen.

Och vet ni, trots att det är dags för bebis och vi har massor att förbereda innan så går jag runt och längtar efter mitt manus och feedbacken på det. Vill så gärna få återkoppling och börja arbeta med manuset igen. Göra berättelsen om Linda ännu bättre och mer vass. Det kliar verkligen i fingrarna. Så hoppas att jag får återkoppling snart och kan ta tag i Linda och hennes historia.

Hoppas ni får en härlig lördag!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page