top of page

Besök hos barnmorskan

I dag var det dags för mitt andra besök hos barnmorskan. Har ju bara varit på inskrivning innan men nu var det dags för ett nytt besök. Att komma in på MVC är som att komma in till en annan värld. Det är lugnt och harmoniskt och det är fullt fokus på det lilla livet i magen och självklart på hur man själv mår som gravid.

Fick precis veta att min barnmorska, Vibeke, som jag haft under alla mina graviditeter ska sluta och flytta till Skåne. Jättetråkigt tycker jag men förstår henne. När man har gått till någon under så många år får man en speciell relation och det är väldigt mysigt att komma till MVC, prata en stund, lyssna på hjärtljuden med mera.

Resten av dagen har ägnats åt jobb och det är faktiskt nu, klockan nio på kvällen som jag är klar med dagens jobb. Den här veckan är väldigt intensiv men i morgon ska jag inte ta med mig något jobb hem utan hämta barnen strax efter fyra, pyssla, baka eller göra något annat kul som de vill göra. Kan inte säga det nog så många gånger men balans är så himla viktigt. I dag har det inte blivit balans men ingen är felfri.

Resten av kvällen ska ägnas åt manuset. En scen ska skrivas innan det är dags att släcka lampan.


arbetaispanien

Nästa vecka kommer jag sitta på takterrassen i Spanien och jobba med manuset. Som jag längtar!


Комментарии


Utvalda inlägg

bottom of page