top of page

Bokmässa i GöteborgDet blev en härlig helg i Göteborg med massor av möten, seminarier och god mat. Annorlunda mot tidigare år men ändå väldigt trevligt.


Jag och Patrik styrde bilen mot Göteborg i lördags. En dag senare än vad vi hade planerat men ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Vi kom fram lagom till Norstedts mingel och hann upp på hotellrummet för att byta om innan vi gick ner och träffade en massa författarkollegor och förlaget.


Eftersom allt var lite speciellt i år, var det sittande mingel, och likaså var vi mindre grupper som gick ut och åt förlagsmiddag på kvällen. Patrik skulle möta upp en vän och äta middag och själv åt jag med min förläggare och mina fina författarkollegor, Jennifer Anglade Dahlberg, Anna Lönnqvist, Marcus Jarl och så en av mina förebilder ... Jenny Colgan.


Så roligt att prata med Jenny Colgan om hennes böcker men också om annat. Måste erkänna att jag kände mig lite ringrostig när det gällde engelskan, men det gick helt okej. Inser hur viktigt det är att hålla engelskan vid liv och försöka prata regelbundet. Nåja, vi hade ett jättetrevligt samtal och Jenny var väldigt generös och delade med sig av lite tips kring miljöer till exempel.


Gårdagen inleddes med en lååång frukost med författarvänner och sedan seminarier. Klockan 13 var det dags för mig och Marcus Jarl att samtala om kriser i livet, modererat av Kattis Ahlström. Det blev ett intressant samtal om kriser och att våga börja om på något nytt. Kul avslut på bokmässan och sedan bil hem till barnen som varit hemma med mormor och morfar. Trots att jag bara var borta i en natt saknade jag mina små och det var så himla mysigt att träffa alla igen.


Nu är det dags att kicka igång veckan som kommer. Fokus kommer ligga på mitt nya manus men jag ska även hålla kurs i att skriva feelgood, bli intervjuad för en artikel i en tidning, vara med i livesamtal med Erik Hultgrens bokhandel och luncha med två deckarförfattare. Och så väntar padel och ridning. Blir en rolig vecka :)
Comments


Utvalda inlägg

bottom of page