top of page

Bokmässan över för den här gången

God morgon. Här i Göteborg lyser solen och om en liten stund ska jag bege mig mot Centralstationen och tåget som tar mig hem till Stockholm. Efter några intensiva dagar ska det bli skönt att träffa familjen igen.

Igår var det förlagsmiddag med Harper Collins Nordic. En väldigt trevlig kväll med nya och gamla bekantskaper. I fredags var det middag med Enberg Agency, också en supermysig kväll med en massa författare och min agent Maria Enberg.

Bokmässan är verkligen ett tillfälle att träffa förlag, författare, agenturer med mera under avslappnade former. Jag har hunnit med så många möten och åker hem fullastad med ny energi och inspiration. Har även en ny deadline för nästa omgång med manuset och det kommer bli tajt. Samtidigt känner jag att manuset är på rätt väg och att det kan bli riktigt bra efter några redigeringsvändor.

I veckan väntar en del frilansuppdrag och manusarbete. Jag kommer behöva boka av en del andra saker som inte har med manuset och jobb att göra. Men så är det i bland. Vissa perioder är intensiva och då är det bara att prioritera. Nu ska jag försöka gå igenom en scen i manuset innan det är dags att haffa en taxi till tåget. Ha en fin söndag.

Kram


fran_park_forfattare

Träffade ett gäng goa författare i helgen. Bland annat Camilla Davidsson, Caroline Säfstrand, Gabriella Ullberg Westin och Eva Jansson. Här var vi på Park i fredags. Intensiv helg för mig och bebismagen 🙂


Kommentare


Utvalda inlägg

bottom of page