top of page

Bokmässan i Göteborg 2015 – Intensivt, roligt, inspirerande och lärorikt

För nästan exakt ett år sedan började min resa med Harper Collins Nordic. Och den började på Bokmässan. Det var då jag funderade på om deras författartävling kunde vara något för mig.

Nu, ett år senare, har jag precis kommit hem efter fyra dagar på Bokmässan. Jag har pratat om min bok, Drömstigen, som kommer ut i butik i maj nästa år och även berättat om vad som fick mig att ställa upp i tävlingen och hur jag har arbetat med mitt manus.

De första dagarna på mässan är alltid för branschfolk och på helgen öppnas den upp för allmänheten. Det är ett perfekt tillfälle att träffa andra i branschen, författarkollegor och läsare. Dessutom finns det enormt mycket böcker att köpa och jag har en hel hög med mig hem. Här kommer lite bilder från helgen.


intervjumedmig

Här intervjuas jag av Anna Svedbom, förlagschef på Harper Collins Nordic. Vi pratar om mitt skrivande och om författartävlingen. För alla som skriver romance är ett hett tips att vara med i årets tävling som pågår nu.


bokmassan_inne

Otroligt mycket folk som hade kommit till mässan. Superroligt att det finns ett så stort intresse!


middag_forfattarkollegor

forlagsdrinkar

storytel

Storytel hade en annorlunda scen för sina författarintervjuer. Kul idé!


christoffer_holst_bokfabriken

Utvalda inlägg

bottom of page