top of page

Boksläpp, marknadsföring och funderingar på framtiden

Ligger i soffan och har precis läst klart en av Kajsa Ingemarssons böcker, Bara vanligt vatten. Gillade den mycket. Patrik är på Riche och jag funderar på att sova. Behöver vara pigg till i morgon då massor av jobb väntar men också en härlig eftermiddag i stallet. Det är verkligen mitt andningshål och jag är så glad att jag tog upp hästarna i höstas efter ett och ett halvt års uppehåll.

Planerar mycket inför boksläppet just nu. Tänk att det bara är en och en halv månad kvar innan boken finns i handeln. Längtar. Att skriva en bok är en sak, men allt runt omkring tror jag inte många tänker på. En bok säljer inte sig själv utan det krävs mycket jobb. Samtidigt ser jag verkligen fram emot sommaren och boksläppet.

Just nu funderar jag även mycket över framtiden. Om två månader är jag klar med mitt jobb som webbredaktör och ska satsa hundra procent på nästa bok. Det kommer krävas mycket research under sommaren men det ska bli otroligt kul att skriva på heltid och forma boken. Först ville jag vara klar med det första utkastet redan innan sommaren men jag inser att råmanuset får bli klart efter sommaren i stället.Bättre att göra ett ordentligt grovarbete innan jag släpper ifrån mig manuset.

Jag kommer berätta mer om manusskrivande och hur jag tänker kring boksläppet i ett annat inlägg. Och i helgen tänkte jag bjuda på lite inspirerande kalasbilder nu i dessa kalastider. Kanske blir det även en första bild från arbetsrummet som är färdigmålat men måste göras i ordning. Mycket på gång helt enkelt 🙂


lunchdate_med_idaochfiona

Dagens lunch tillbringades med den här söta tjejen och hennes mamma.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page