top of page

Dags att börja redigera manuset & sömntips från BVC

Har precis pratat med min skrivcoach och jag är sååååå redo att börja redigera boken. Eftersom det dröjer någon vecka innan jag får tillbaka all feedback kom vi överens om att jag skulle börja arbeta med inledningen som behöver skruvas till.

Ni anar inte hur pepp jag är på att börja redigera manuset igen. Eftersom bebis sover rätt mycket just nu är det perfekt att ta den tiden till att jobba med manuset (och vila eftersom jag fortfarande är rätt trött). Mina arbetsdagar är just nu måndagar och tisdagar men vi får se hur det blir framöver.

Nu måste jag däremot vila och äta lite lunch. Det tar på krafterna att amma halva nätterna med lite sömn som följd. I dag fick vi ett bra råd av vår BVC-sköterska som var hemma hos oss. Hennes tips är att försöka hålla Lilleman vaken lite mer på kvällarna för att han sedan ska sova bättre på nätterna. Vi får testa i kväll och se hur det blir.

Ha en fin måndag allihopa


Nyfödd bebis sömn

Jag och Maximilian vilar en hel del om dagarna 🙂


Comments


Utvalda inlägg

bottom of page