top of page

Dags för bokturné

Hej på er. Sitter och arbetar här hemma och planerar en massa inför helgen och nästa vecka då jag ska på bokturné. Ser verkligen fram emot att besöka olika bokhandlare och träffa läsare.

Redan på fredag åker jag ner till Ängelholm. Då besöker jag en nära vän till mig, vilket ska bli supermysigt. På lördag blir det signering i Killbergs bokhandel i Ängelholm. Ska bli så kul. 

På söndag bär det av till Halmstad för att träffa lite författarvänner och på tisdag nästa vecka åker jag till Göteborg och signerar mina böcker på Adlibris samt Akademibokhandeln. Onsdag kväll nästa vecka har Akademibokhandeln i Halmstad en författarkväll med mig och LillyEmm (Therese Loreskär). Då pratar vi julböcker och feelgood.

Lördag nästa vecka besöker jag Örebro och sedan avslutas min julturné på Fältöversten här i Stockholm på söndagen. 

Phu, det blir lite resor men det ska bli väldigt kul. Det var ett tag sedan jag var ute och signerade så nu är jag laddat till tusen. Ska även bli väldigt roligt att träffa lite vänner som jag inte träffar så ofta. 

Så här ser mitt schema ut! 

Lördag 7/12 kl. 11-13 Signering Ängelholm, Akademibokhandeln (Killbergs) Tisdag 10/12 kl. 15-16.30 Signering Göteborg, Adlibris Tisdag 10/12 kl. 17-18.30 Signering Göteborg, Akademibokhandeln Nordstan Onsdag 11/12 kl. 18.30 Författarkväll på Akademibokhandeln i Halmstad tillsammans med LillyEmm. Lördag 14/12 kl. 11-13 Signering Örebro, Akademibokhandeln Söndag 15/12 kl. 11-13, Signering Stockholm, Akademibokhandeln Fältöversten

Hoppas vi ses! 

Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page