top of page

Deadline och vänner man träffar senare i livet

Min deadline kryper närmre. I dag skickas Drömstigen till översättning. Förutom svenska ska den finnas på norska och finska också. Men det är inte det jag går och tänker på just nu. Det är mitt synopsis.

Jag har en skitbra idé. En idé som jag har gått och tänkt på i över ett år. Ändå är det så himla svårt att pränta ner idén på papper. Men jag har exakt fyra dagar på mig innan jag ska vara klar. Halva synopsis är klart och nästa halva ska bli gjort. Så är det bara.

Igår blev det däremot inte mycket gjort. Ville och Isabelle (mina minsta) var hemma från förskolan eftersom Ville var förstoppad. Om ni har några toppentips på hur man kan undvika detta får ni mer än gärna hojta till. Han vägrar dock katrinplommon. Vi hade hur som helst en bra dag tillsammans. Besökte Vanessa på hennes café. Var på en outlet och spanade på lampor och tog det lugnt hemma. På kvällen träffade jag några mammor från förskolan. Våra barn har känt varandra sedan de var ett år och det är så kul att vi mammor ses lite då och då för att äta middag och dricka vin tillsammans. Igår var vi sju stycken som träffades. Trots att våra barn inte går tillsammans på förskolan längre (några har flyttat och några av barnen har börjat skolan) håller vi kontakten. Ibland ses vi och umgås med barnen och ibland ses vi själva. Fina vänner som jag är glad över att ha träffat!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page