top of page

Dekorera med saker från naturen

Dagar som den här, när regnet öser ner och löven lyser gula utanför fönstret tycker jag kan vara så härliga. På något sätt är det mer accepterat att vara inomhus en sådan här dag. Tända ljus, dricka te från stora koppar och bara vara.

Jag har varit rätt trött de senaste dagarna. Vet inte om det beror på att bokmässan var så intensiv och att jag dessutom är gravid. Men i dag känner jag mest för att göra ingenting. Även om jag inte kan ta det helt lugnt så kan jag prioritera om min dag och vila mellan jobben.

Bland annat har jag ett frilansuppdrag som ska in på fredag och som jag gjort ett första utkast till. Ikväll tänkte jag försöka göra klart så mycket som möjligt. Jag har även en del att skriva på manuset och ska ägna några timmar åt det.

Men först ett tips. Att dekorera med saker från naturen. Just nu finns det så mycket fint att plocka och använda som dekoration. Jag och barnen plockade bland annat några kastanjer när vi var ute och cyklade häromkvällen. Har även köpt dekorationspumpor som vi har lagt i ett fat på vardagsrummet. Det lyser upp med sina vackra färger i grönt, orange och gult. Annat som är fint att plocka in är höstlöv, kottar eller vackra kvistar med till exempel rönnbär. De kan bli perfekta som bordsdekoration eller som pyssel.


kastanjer1

kastanjer2

Liknande inlägg

Visa alla

Måndag som rullar på och allt för lite tid

Måndag och det börjar hända saker i lägenheten och med manuset. Längtar tills lägenheten är helt klar, men inser också att det kommer att ta tid att få allt i ordning. Nu är snart den platsbyggda bokh

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page