top of page

Det är så lätt att slarva bort sitt liv – och inse att man borde gjort annorlunda alldeles för

Jag har precis läst ut en underbar bok av Kajsa Ingemarsson. En bok som fått mig att gråta flera gånger. Inte enbart för att den har varit sorglig utan också för att den på ett fint sätt berättat om hur dyrbart livet är.

Någonstans inom oss handlar om en kvinna som tar livet av sig men som ångrar sig i samma stund som hon dör. Efteråt kan hon inte gå vidare utan stannar mellan himmel och jord och måste möta allt det som hon inte velat ta itu med när hon levde.

Det som berör mig så djupt med boken är hur lätt det är att slarva bort sitt liv. Hur lätt det är att prioritera bort dem vi älskar och tänka att de alltid finns där vid vår sida, hur rädslor kan styra vår tillvaro. Boken har också fått mig att reflektera över de val vi gör i våra liv och varför vi gör dem. Den handlar också om att våga släppa taget och ha tillit till framtiden.

Jag rekommenderar verkligen Kajsa Ingemarssons bok. Den är varm och otroligt fin berättad. En av mina favoritböcker just nu!

Comentários


Utvalda inlägg

bottom of page