top of page

Drömmer mig bort en stund

Borde jobba men har i stället drömt mig bort till Skåne, Båstad och stora härliga hus. Ett nytt liv, ett annat jobb. Bed & Breakfast med café. Stora prunkande trädgårdar, vackra lantkök, öppna spisar och knotiga äppelträd. Kanske ett stall och härliga ridvägar.


Jag gissar att många drömmer om en annan tillvaro då och då. Att bryta upp och skapa sig en drömtillvaro någon annanstans. Ikväll har jag tagit mig längs Hallandskusten över Bjärehalvön, förbi Vejbystrand och Ängelholm. Ner till Ljunghusen, Skanör och Falsterbo. Stannat en bit utanför Simrishamn för att fortsätta längs de härliga sandstränderna och upp mot Kivik. Tog även en avstickare till trakten runt Siljan.

Som ni kanske har gissat har jag kikat på hus på Hemnet och spanat på fina bilder via google. Nu trivs vi otroligt bra i Stockholm. Men visst är det härligt att drömma sig bort i bland. Det kanske får bli en roadtrip genom Skåne i sommar.


Comments


Utvalda inlägg

bottom of page