top of page

Drömmer om ett stort hus med kakelugnar och punschveranda!

Vi har ju bestämt oss för att bo kvar i stan ett tag. Ändå kan jag inte låta bli att leta efter härliga hus på hemnet. Det allra bästa vore att hitta ett härligt sommarhus som man kan åka till året om.

Just nu ser jag framför mig ett hus från 20/30-talet, med kakelugnar, öppen spis och knarrande trägolv. Ett stort ombonat kök, vackra fönster, punschveranda, you name it. Någon gång hoppas jag att min dröm besannas. Om det inte blir ett permanent boende så ett sommarhus.

Det här fina huset hittade jag på Lagnö på Hemnet. Så fint med enormt potential om man bara gör om en del inuti, dessutom stor och härlig tomt. För det är ju viktigt med äppelträd, hallonbuskar och en härlig entré också, eller hur 😉


lagnosund_hus1

tradgarden_lagno

Här hittar ni huset, hemnet.se

Liknande inlägg

Visa alla

Måndag som rullar på och allt för lite tid

Måndag och det börjar hända saker i lägenheten och med manuset. Längtar tills lägenheten är helt klar, men inser också att det kommer att ta tid att få allt i ordning. Nu är snart den platsbyggda bokh

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page