top of page

En helt ledig lång helg ligger framför mig – underbart!


rosorpaenledigdag

Foto: Unsplash.com


Äntligen är manuset skickat till min skrivcoach. Äntligen har jag en ledig helg. En helg då jag kan ägna mig åt julpysslande, familjen och att bara vara.

Det blir en riktig familjehelg och i morgon ska jag och Isabelle gå på bio med hennes kompis och mamma. Och eftersom jag missade fredagsmyset igår, på grund av manuset, har jag lovat att vi ska ha en supermyslördag 🙂

Trots att jag var uppe till tre i natt för att få klart manuset känner jag en sådan energi. Det var så länge sedan jag var helt ledig en endaste dag. Det är nästan som när man pluggar. Man blir aldrig klar oavsett hur mycket man gör. Det finns alltid något man ”borde” läsa eller ”måste” plugga in.

Nästa vecka ska jag åka ut till stallet och besöka fina Pimpis. Det var ett tag sedan jag var där och det ska bli så härligt att andas hästdoft och klappa på hästarna. Längtar.

Nej, nu ska det njutas ordentligt. ?

Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page