top of page

En karaktär som vill få sin historia berättad

Åh, vilken bra start på dagen jag fick. Vaknade tiiiidigt, fick iväg barnen till skolan och hann till och med läsa en liten stund innan jag och Sigge tog en långpromenad vid halv nio. Hade bylsat på mig ordentligt och var ute en timme på Djurgården. Till och med kanalen har frusit till is nu och det var så härligt att gå längs allén medan snön knarrade under fötterna.

Funderade en hel del på nästa bok som jag vill skriva. Häromdagen kom en ny karaktär till mig med en historia som jag bara måste berätta. Har ärligt talat varit lite fundersam till vad jag ska skriva efter boken jag håller på med nu. Men så, från ingenstans, kom min karaktär till mig. Det är så häftigt när det blir så. Fortfarande är det massor att klura ut innan jag kan sätta mig och skriva men jag har en grund att utgå från och det känns så bra.

Nu ska jag däremot sätta mig och redigera boken som kommer ut i augusti i år. Jag har så kul när jag skriver om de här karaktärerna. Tre olika kvinnor som alla brottas med sina utmaningar, men som av en slump lär känna varandra. Boken utspelar sig i ett somrigt Båstad och det känns lite extra härligt att skriva om nu när snön ligger som ett vitt täcke över Stockholm.


Комментарии


Utvalda inlägg

bottom of page