top of page

En vecka kvar till förlossning

En vecka kvar tills bebis kommer. EN VECKA! Det känns som att tiden har rusat iväg. Vad hände med de här sista veckorna? Vi som fortfarande har en hel del att fixa med, phu.


Viktigast är att hinna avsluta alla uppdrag. Känna att jag nästa vecka kan gosa med bebisen utan att ha något hängande över mig. Sedan var det ju det där med att packa BB-väskan mm. Tror jag måste göra en to-do-list för att inte tappa bort något.

Nu är det dags att skynda till jobbet för sista arbetsveckan utanför hemmet på ett tag. De närmsta månaderna kommer allt arbete skötas hemifrån samtidigt som jag och bebis ska ha en massa tid för varandra. Dessutom står som sagt hälsa i fokus i vår. Det är något som jag även kommer skriva en del om här på bloggen.

Ha en fin start på veckan.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page