top of page

Ett år sedan jag vann författartävlingen

Jag fick en påminnelse på Facebook, en bild och en text som jag lagt upp för ett år sedan som handlade om att jag hade vunnit Harlequins författartävling.

Tänk att ett år redan har gått. Tänk vad mycket som har hänt under det här året. Jag fick välja ut en av mina huvudkaraktärer ur mitt vinnande bidrag och skriva i princip en helt ny bok som kommer ut i maj 2016. Jag har påbörjat nästa bok som jag känner lite extra för och som jag dessutom råkar ha världens bästa skrivcoach till.

Jag har lärt känna många nya människor under det här året, sagt upp mig från jobbet som kommunikationsansvarig konsult på ett teknikbolag för att satsa heltid på skrivandet, jag har rest och förverkligat mina drömmar. Det har inte alltid varit lätt. Många gånger har jag undrat vad jag har gett mig in på och många gånger har jag känt mig ensam. Men jag har också haft roligt och utvecklats otroligt mycket i mitt skrivande och som person.

Vad nästa år har att erbjuda vet jag inte än. Men jag hoppas att det blir ett bra år och jag har många tankar som jag känner är för tidigt att dela med mig av just nu. Men kanske senare.

Kram och ha en fin kväll!


forfattartavling_ettarsenare

Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page