top of page

För varje bok utvecklas man som författare

Att skriva böcker är ett ständigt utvecklingsarbete. Förutom att man hela tiden lär sig nya saker inom olika ämnen utvecklas skrivandet för varje bok. I dag såg jag att min författarvän Pia De Lerigorn har börjat blogga om olika skrivtips. Mycket matnyttigt.

Själv ska jag försöka lägga upp lite tips om skrivandet då och då. Men just i dag har jag haft mycket jobb att få undan innan jag börjar nya jobbet i morgon. Dessutom håller jag på med renovering av mitt arbetsrum. Vill skapa ett härligt rum för skrivande, läsning och pysslande. Ser verkligen fram emot när allt blir klart. Just nu har jag hunnit lägga ut täckpapper och påbörjat att sätta upp skyddstejp runt listerna.


farg_arbetsrum

Jag har åkt fram och tillbaka till målarbutiken i flera dagar för att få till rätt nyans. Nu har jag äntligen bestämt mig och är supernöjd med valet 🙂 Det blev den ljusgrå nyansen.


jobb_med_karin1

I fredags var min fina vän Karin på besök. Vi hade en lång arbetsdag vid köksbordet. Kul med sällskap och att ha någon att diskutera jobb med.

Kommentare


Utvalda inlägg

bottom of page