top of page

Författarkväll på Bjäre bokhandel

Sitter i en fåtölj i sommarstugan i Båstad. Har precis kommit hem från kvällens författarevent på Bjäre bokhandel där jag och Caroline Säfstrand pratade om våra böcker, minglade och signerade för fullt.


I författarsamtal. Det blev ett avslappnat och trevligt samtal.


Det är alltid en anspänning innan man ska stå upp och prata inför en publik. I alla fall för mig. Jag går igenom vad jag ska prata om och försöker förbereda mig så gott det går. Ibland funderar jag till och med på vad jag har gett mig in på. Men efteråt känns det så himla bra.

Kvällens författarevent var extra roligt eftersom min bok Med hälsning från Båstad utspelar sig här. Båstad är som jag har skrivit tidigare en av mina absoluta favoritplatser i Sverige och det var så kul att få träffa läsare, att prata om boken och mitt skrivande samt att få göra allt detta tillsammans med underbara Caroline som är en superhärlig och trevlig person.

Bjäre bokhandel ligger dessutom så fint till och innergården är en riktigt härlig feelgoodmiljö. Perfekt för två feelgoodförfattare.


Våra böcker.Det var stor uppslutning under kvällen.Jag, Bjäre bokhandels ägare Christoffer samt Caroline.Superfint ordnat i en superhärlig miljöSå kul att så många var intresserade av Med hälsning från Båstad och Alltid din dotter (Caroline Säfstrands roman).Min svärmor Birgitta och jag.


Comments


Utvalda inlägg

bottom of page