top of page

Förkylningar och nytt synopsis

Efter en veckas feber och hosta börjar Isa bli frisk igen. Nu känner jag däremot av en annalkande förkylning. Något som jag vill hålla borta eftersom vi precis kommit ner till Båstad och har en massa kul inplanerat.

Isa är fortfarande hes och lite hostig men efter en veckas feber måste jag säga att hon är väldigt pigg. Själv har jag ont i halsen och är lite frusen men försöker ignorera de första tecknen på förkylning. Nu är vi nämligen nere i Båstad och jag vill göra research, umgås med familj och vänner och kanske kanske åka till Köpenhamn med Patrik.

Träffen med Mia blev inställd i dag men vi tog ett möte på telefon. Fick en hel del synpunkter på mitt kommande manus och kvällen har jag ägnat åt att omarbeta mitt synopsis. Känner att det här kan bli riktigt bra. Kommer behöva göra en hel del research och har gjort en lång lista på vilka jag skulle behöva intervjua och vilka miljöer jag måste kolla upp.

Läste även en intervju om NaNoWriMo: Skriv en bok på en månad. En kul idé tycker jag. Har ni varit med tidigare? Hur var det i sådant fall och ska ni vara med igen?

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page