top of page

Första sparkarna i magen är speciellt


bebis_sparkarimagen_20160817

Längtar så till vår bebis kommer i januari. Foto: Unsplash.com


Jag är ju i vecka 20 nu och har känt av hur vår bebis rör sig i magen ett tag. Främst på morgonen och på kvällen när jag ligger ner i sängen kan jag känna hur pyret ligger och krumbuktar.

Det är en speciell känsla och på morgonen ligger jag alltid kvar en liten stund och njuter av att känna hur bebbo buffar runt. Nu kan jag inte känna så mycket på utsidan av magen men det är en massa tryck och rörelse där inne kan jag lova. Trots att jag redan varit gravid flera gånger blir man alltid lika förundrad och glad.

Första gången jag kände av bebis rörelser var när jag och Patrik åkte ner till Båstad efter några dagar i Stockholm. När vi satt i bilen kände jag ett fladder och blev så glad. Tiden mellan illamående och första rörelserna är ju lite nervösa. Man mår i princip som vanligt förutom att man är lite rundare än normalt.

Men som sagt, torsdagen den 28 juli kände jag vår bebis och känslan var superhäftig.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page