top of page

Firar födelsedag


Foto: Unsplash.com

Foto: Unsplash.com


Vaknade i morse före alla andra. Visste att jag måste ligga kvar även om jag allra helst ville studsa upp ur sängen och sätta in bullarna i ugnen. Försiktigt smög jag i stället fram mobilen och läste nyheterna.

”Men MAMMA, varför läser du på mobilen…” hörde jag plötsligt en upprörd röst när Isabelle smög in i rummet.

”Öh, jag gjorde det i sömnen. Jag pratar faktiskt i sömnen just nu”, hasplade jag ur mig och la ner mobilen och slöt ögonen. Lite skamsen.

Isabelle smög ut igen och efter en kvart sjöng hela familjen för full hals och jag fick frukost på sängen och paket.

En jättefin morgon med härlig sång, frukost, förväntansfulla barn och paket inledde dagen. Mysigt. I eftermiddag planerar jag att hämta barnen lite tidigare och åka iväg på en fika. I bland måste man få lyxa till det lite grann. Men nu är det manusarbete som gäller. Bara att jobba hårt.

Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page