top of page

Frukost för alla smaker

God morgon. Har ni hunnit äta frukost? Själv har jag varit inne på min favoritsajt för fria bilder, unsplash.com, och drömt mig bort. Är så sugen på en lååååååååång härlig hotellfrukost eller ännu bättre en lååååång härlig frukost på sängen här hemma.

Förutom frukost längtar jag efter att få lugn och ro – vila och så är jag sugen på en resa. I dag får bli dagen då jag bokar in en första sommarresa i juni. Då har jag och barnen något att längta efter. Dessutom är det en perfekt period eftersom jag precis har jobbat klart på Bonnier Tidskrifter då och Drömstigen ska vara lanserad i maj. Efter resan måste jag på allvar skriva klart nästa manus. Men innan jag börjar leta resa tänkte jag bjuda på lite läckra frukostbilder som gör mig sugen på att äta frukost, typ nu!


frukost1

Hotellfrukost i härlig miljö. Passar perfekt för lite manusarbete. Bild från unsplash.com


frukost2

Croissanter, ett av mina favoritbakverk. Extra spröda och frasiga är de i Paris. Tänk att sitta på en uteservering i Paris och mumsa i sig croissanter….Bild från unsplash.com


frukost3

Fräscht, nyttigt och gudomligt gott. Riktig sommarfeeling på den här bilden. Bild från unsplash.com


frukost4

Barnens favoriter. Våfflor med färska bär. Addera lite grädde och du är hemma! Bild från unsplash.com


frukost5

No words! Bild från unsplash.com


frukost0

Min egen frukost. Fil med osötad müsli, tranbär och solroskärnor. Underbart gott! Bild från mig 😉

Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page