top of page

Full av energi inför boksläpp

Ikväll har jag ett spännande möte. Jag vet att det är supertrist att läsa en text om ett hemligt möte men jag är så himla glad och förväntansfull att jag bara måste dela med mig.

De närmsta två veckorna kommer vara full av möten och planering. Insåg idag att det bara är tre veckor till bokreleasen. Det betyder att jag får ägna söndagen åt att planera för fullt. Sedan ska mitt och Gabriellas projekt genomföras och sjösättas under releaseveckan. Hennes bok Springpojken kommer ut dagen innan min bokrelease för Drömstigen.

Jag tänkte börja med lite författar- och skrivtips i bloggen. Lite feelgoodskola kanske vi kan kalla den :=)

Ha en fin kväll allihopa


bocker_strand

I sommar hoppas jag att min bok får hänga med många nya läsare till stranden!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page