top of page

Fullt ös inför resa trots sömnlös natt … zzz …


I dag är det vårkänslor här i Stockholm.


God morgon. I dag är en hektisk dag. I morgon åker vi till Paris och jag har en del att fixa med tills dess. Hämta pass, köpa nya skor, möte på Tara, packa, vattna blommor hos mina föräldrar, tvätta mm. Och jag som knappt har sovit i natt, det kommer bli en tuff dag, phu.

Maximilian sover oftast jättebra om nätterna men i natt har han varit orolig och inte alls velat sova. Det känns som att jag har vaknat en gång i timmen. Minst. Dessutom var han på riktigt dåligt humör i morse, inte alls likt honom som brukar jollra, skratta och vara på strålande humör.

Men nu, efter att vi har lämnat A och I i skolan och han har ätit ordentligt och pruttat en massa (gissar att hans dåliga humör har med gaser i magen att göra alternativt tänder som är på gång) är han sitt vanliga jag igen. Supernöjd och glad. Själv skulle jag behöva några timmars sömn men det får helt enkelt vänta tills i eftermiddag eller i kväll.

Nu är det dags att gå ut i det soliga vädret och börja uträtta ärenden. Ha en fin fredag allihopa.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page