top of page

Fullt ös på bokmässan 2016

Så var det dags för bokmässan. Jag kom redan igår men det är först i dag som jag har besökt själva mässan. Igår blev det middag med några författarkollegor och sedan i säng tidigt. Det resulterade i sin tur i att vi gick upp extremt tidigt också.

Sitter på hotellrummet och arbetar en stund innan det är dags att gå ner till ett deckarmingel. Ikväll blir det agentmiddag med världens bästa agent Maria Enberg. Ser verkligen fram emot att träffa alla andra författare, prata en massa böcker och skrivande och ha en trevlig kväll. Men först ska jag visa er lite bilder från gårdagen och dagen.


bokmassan_2016_8

Gårdagens middag på Park Elite hotell med deckarförfattarna Gabriella Ullberg Westin, Anne-Marie Schjetlein och Anna Carolina Larsson. Supertrevligt och kul att prata författarskap och böcker (och lite annat också ;)) i timmar.bokmassan_2016_9

Jag och Gabriella sökte upp ett mysigt café där vi satt hela förmiddagen och skrev på våra manus. Jag på bok nummer 2 och Gabriella på bok nummer 3. Har ett extremt tajt schema just nu och måste avverka rätt många sidor varje dag för att hinna med det jag ska. Skam den som ger sig!Bokmässan innan det blev hysteriska köer.

Bokmässan innan det blev hysteriska köer.bokmassan_2016_2

Åt lunch med världens bästa tjej, Maria Thufvesson. Hon arbetade som min externa redaktör för Drömstigen och jag är så glad och tacksam över att vi fick tillfälle att jobba med varandra. Superproffsig, superduktig och dessutom jättetrevlig att umgås med.bokmassan_2016_3

Tjoho, Drömstigen fanns så fint upplagd på Bokmässan i montern hos Harper Collins Nordic. I januari kommer den ut som pocket med nytt omslag i bokhandlarna. Ska såklart ge er en tjuvtitt på nya omslaget senare.Och så en bild på böckerna så klart!

Och så en bild på böckerna så klart!


Nu är det dags att skriva lite till på manuset innan jag ska vila en halvtimme och sedan ge mig ut igen. Mer bilder kommer i morgon. Ha en fin kväll!

Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page