top of page

Gnistrande snö och sol ger energi

Det blev en bra start på veckan. Gnistrande snö, sol och klarblå himmel. Dessutom tillbringades förmiddagen i stallet med min dotter. Vad mer kan man önska sig?

Jag är så glad över att Isabelle (och även Alex och Ville) är intresserad av hästarna. Att ta med dem ut till stallet, pyssla med hästarna, rida och fixa tillsammans är något alldeles speciellt. Jag älskar att visa barnen miljön som jag har vuxit upp i. Lära dem hur man sköter om hästen och rider. Dessutom blir det mycket skratt och småprat medan vi pysslar.

I eftermiddag har jag haft ett spännande möte som jag hoppas kunna berätta mer om vid ett senare tillfälle. Nu däremot är det dags för manusarbete. Hann skriva en del igår kväll och känner mig laddad att fortsätta berätta om Linda, min huvudkaraktär.


december2015_stallet_isabelle

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page