top of page

Gravidtrött och veckans planer innan höstlovet startar!

Nu är jag så där galet trött igen. Den senaste veckan har jag varit rätt slut och jag gissar att det beror på lillkillen i magen.

Ett annat ”problem” som jag stött på är klädfrågan. Jag har ju inget att ha på mig  (hört den förut ;)) men i det här fallet är det verkligen sant. Alla mina kläder har blivit för små och tröjorna når knappt över magen. Vill inte köpa en massa ”onödiga” gravidkläder för tre månader men måste försöka hitta lite koftor i längre modeller och någon tröja. Kläder som jag kan ha även efter graviditeten. Det får bli veckans mission!

Andra saker jag ska göra i veckan är:

  1. Jobba sista heltidsveckan på Bonnier (egentligen är sista dagen den 31/10) innan det är dags för tre veckors fullt fokus på manus och frilansjobb. Kommer jobba mer på Bonnier om några veckor men just det här upplägget, jobba några veckor/dagar för att sedan kunna fokusera på mina egna projekt emellanåt, passar mig väldigt bra. Som det ser ut nu kommer jag varva jobb på Bonnier med andra frilansjobb och mitt manusskrivande tills bebisen kommer.

  2. Rida sista gången innan bebis kommer. Sorgligt men jag inser att det måste bli sista veckan eftersom jag har rätt ont i ryggen när jag rider. Kommer dock fortsätta åka ut till fina Pimpernelle och pyssla en del. Plus hänga med hästarna på lördagmornar när Isabelle rider.

  3. Få iväg alla papper till försäkringskassan inför föräldraledigheten. Det är fasligt vad många papper det är som ska fyllas i och skickas in när man är egenföretagare.

  4. Besöka barnmorskan.

  5. Ha hallowenfest med några vänner och deras barn. Måste införskaffa lite spindelnät, fler pumpor och uppgradera barnens hallowendräkter.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page