top of page

Höstluft och en massa jobb innan bokmässan drar igång


Höstlöv i höst

Foto: Unsplash.com


Sitter med balkongdörren öppen och känner hur den svala luften strömmar in på min arbetshörna. Jag har suttit klistrad framför datorn sedan i morse men några få promenader ut i köket och kylskåpet.

Bokmässan börjar närma sig med stormsteg och innan jag åker vill jag ha hunnit gå igenom hela manuset och alla scener. På torsdag tänkte jag nämligen börja med första redigeringsvändan. Så i dag får jag nog inte lätta från mitt skrivbord förrän jag har hunnit en bra bit in i manuset. (med lite avbrott för hämtning av barn, läxläsning och umgänge.)

Egentligen är jag sugen på att gå till parken med barnen efter hämtningen. I Tessinparken, nära där vi bor, finns det enorma kastanjeträd och en mysig sak på hösten är att plocka en massa kastanjer och sedan använda dem som dekoration vid middagsbordet till exempel. Det finns så otroligt mycket fint i naturen som man sedan kan göra fina bordsdukningar eller annat roligt pyssel med. Känner att jag vill göra mer sådant med barnen nu i höst.

Nu måste jag återgå till manuset. Hoppas ni får en härlig tisdagseftermiddag allihopa.

Kram

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page