top of page

Hej måndag och HudiksvallÄr iväg på några skrivdagar med min vän Gabriella Ullberg Westin och skriver för fullt på nya manuset, tar långa promenader, dricker te i mängder och ett glas bubbel då och då. Så härligt att vara iväg och fokusera fullt ut på skrivandet, känner att jag behöver det.


Manuset går långsamt framåt och idag har jag bland annat gjort en del research och jobbat med karaktärerna. Känner att jag behöver fördjupa mig i min huvudkaraktär lite mer. Under min senaste kurs pratade vi just om karaktärer och vikten av att lära känna dem utan och innan för att de ska bli levande för läsarna.


Nu börjar kvällspasset. Grytan står på spisen och ska puttra några timmar till, Sigge har precis blivit rastad vid havet och datorn är uppslagen. Bara att köra igång.
Min ständiga följeslagare Sigge hängde såklart med hit. I och med att det är väldigt lite folk här springer han lös hela tiden. Gissar att han uppskattar sitt fria liv här uppe ;)Gabriella. Har ni inte läst hennes deckare är de ett hett tips. Superbra böcker som utspelar sig i Hudiksvall.Bra skyltat för diverse resmål ;)Magisk natur här ...

コメント


Utvalda inlägg

bottom of page