top of page

Hektisk oktober och tid för pyssel i november och december

Ligger utslagen i soffan efter en lång dag på jobbet. Lilleman sparkar och har sig i magen och jag ska alldeles strax jobba med manuset. Lovade att skicka iväg det för läsning innan veckan är slut så känner mig lite stressad. Samtidigt är det bra att ha en deadline.

Det är mycket jobb nu och mycket förfrågningar samt egna projekt på gång. Bland annat fick jag en förfrågan om ett roligt frilansjobb som kräver en heldag uppe i Dalarna. Eftersom det kan göras på helgen kommer jag förmodligen tacka ja. Just oktober kommer bli en hektisk månad på jobbfronten.

Med ett heltidsjobb, manus som ska lämnas för första läsning, familj och ett webbredaktörsjobb krävs det struktur. Det betyder att andra saker än jobb och familj får stå åt sidan. Samtidigt vet jag att november och december förmodligen kommer bli lite mindre hektiska och får planera in en massa härliga saker då i stället.

Ser så mycket fram emot november och december när det börjar närma sig jul. Älskar att pyssla, pynta och förbereda. det är liksom tiden före jul som är den bästa. Själva julafton går så fort. I år hoppas jag att vi kan övertala Patrik att ta fram julgranen redan i början av december. Det brukar gå sådär med dessa övertalningsförsök 🙂


julforberedelser_unsplash

Längtar efter att få börja med alla julförberedelser. Foto: Unsplash.com


Commenti


Utvalda inlägg

bottom of page