top of page

Hellre våga än att inte våga alls!

Söndagskväll och det betyder soffhäng, datorn i knät och kanske en kopp te eller två. Ville skulle absolut inte gå och lägga sig. ”Det är ju morgon”, sa han och pekade ut genom fönstret. Men efter att ha nattat honom och gosetaxen ligger han och sover.

Jag och Isabelle har tittat klart på Det stora tårtslaget, jäklar vad inspirerad man blir. Vill dra fram bakgrejer och baka och pyssla själv. Tänk att kunna göra storslagna tårtor. Det vore en dröm. Å andra sidan vore det fantastiskt kul att lära sig måla, dreja, dansa …. ja, ni fattar. Så många drömmar. Men den största drömmen av alla är att skriva böcker och lyckas leva på skrivandet. Kanske en dag.

Just nu är jag mest glad och tacksam över att jag har fått chansen att starta den här resan. Med en bok ute i handeln och nästa på gång. Därför blir mitt viktigaste söndagstips – Våga börja. Om man inte försöker kommer man aldrig veta hur det hade blivit. Om man försöker och misslyckas, ja, då har man i alla fall försökt. Och vem vet, det kanske blir fantastiskt bra!

Jag har ingen aning om vart mitt skrivande kommer ta mig. Det kanske inte blir någonting, det kanske går hyfsat bra och det kanske blir alldeles alldeles underbart :=)

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page