top of page

Hur kan man inte vara sugen på kanelbullar?

Ligger i soffan och vilar. Är så galet trött och har varit det hela dagen. Har arbetat hemifrån vilket var väldigt skönt. Man kan behöva sitta i sin egen vrå ibland och bara beta av arbetsuppgifterna.

Vi har även bakat kanelbullar. Doften här hemma är magisk men jag är inte sugen på en endaste en. Vilket är extremt konstigt eftersom jag brukar kunna trycka i mig några stycken. Har världens godaste recept som går hem hos de flesta. Bullarna är även väldigt bra att frysa in och servera vid besök eller ta med på utflykter. det brukar ju bli några utflykter den här tiden på året.

Eftersom jag inte var särskilt sugen på kanelbullar gjorde jag även en  jättegod fruktsallad till mig och barnen bestående av färska hallon, kiwi, äpple, banan och färska blåbär. Så gott med färska bär. När jag var mindre och min pappa bodde i Bromma hade vi massor med hallonbuskar att plocka och äta av. Om jag någon gång i framtiden får hus eller sommarhus ska jag definitivt plantera hallonbuskar.

I dag har jag även funderat mycket på nästa manus. Snart är det dags att arbeta heltid med det och jag längtar. Vill utveckla min huvudkaraktär och skriva minst en fjärdedel innan dess bara. Känns skönt att vara igång redan nu.

En annan rolig sak som har hänt i veckan är att jag blev intervjuad av en stor tidning häromdagen. Artikeln kommer om några veckor och jag tror även att några ex av Drömstigen kommer lottas ut bland läsarna. Återkommer såklart med mer info när tidningen är ute i butik.

Eftersom mina pressbilder är från hösten så tog min fina vän och fotograf Ann Jonasson lite nya bilder häromkvällen. (som jag berättade om tidigare.) Blev väldigt nöjd och glad över dem. Bjuder på en smygtitt eftersom jag vare sig har kanelbullar eller fruktsallad att visa upp 🙂


Jenny Fagerlund

Foto: Ann Jonasson

Utvalda inlägg

bottom of page