top of page

Hurra det är fredag– veckans listaRedan fredag och i helgen väntar en massa kul. Middag med vänner, lunch med andra vänner och så fest på lördag. Det märks att folk verkligen är sugna på att umgås nu när restriktionerna har släppt. På söndag väntar dessutom en skrivresa med min vän Gabriella Ullberg Westin. Längtar.


Tänkte att jag skulle börja med veckans lista. Såg det hos en bloggare (Anja Forsnor Wärn) och tyckte att det var ett roligt sätt att sammanfatta veckan på. Så här kommer min vecka:


Veckans bästa: Det har hänt massor av roliga saker i veckan men det allra bästa måste nog vara ridlektionen i onsdags. Fick rida en enorm häst med otroligt mycket power. Så himla kul och jag satt och log stort under hela galoppen. Han var inte helt lätt att rida, men det var superkul med en så positiv häst med mycket energi.


Veckans sämsta: Att jag har ont i knäet och har haft det i flera månader. Inte så kul men hoppas hoppas att det snart blir bättre så att jag kan börja träna lite mer.


Veckans känsla: Mycket energi, mycket på gång, roliga projekt och mycket idéer. Känner mig väldigt positiv inför framtiden.


Veckans höjdpunkter: Förutom ridningen. Intervju med en tidning som jag tycker väldigt mycket om, min kurs i att skriva feelgood som jag håller på skrivarakademin (går alltid därifrån med massor av energi och tycker det är så kul att prata skrivande, feelgood och författarskap), frukosteventet med Erik Hultgrens bokhandel där vi pratade om Början på något nytt, feelgood och författarskap mm.


Veckans bok: Fick min vän Lilly Emmes nya bok "En sak i taget" som jag har börjat läsa. Härlig feelgood som bland annat tar upp fenomenet downsizing.


Veckans serie: Powerkvinnor. Så intressant att följa Camilla Läckberg, Laila Bagge, Keyyo, Antonija Mandir och Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh. Rekommenderas.


Veckans film: Late Night med bland annat Emma Thompson och Mindy Kaling i rollerna. Riktigt bra film.


Önskar er en superhärlig fredag allihop!


Utvalda inlägg

bottom of page