top of page

I dag kommer bebis – sitter och väntar på BB

Sitter på BB med Patrik och väntar på vår tur för operation. Eftersom vi måste vänta i nästan två timmar passar jag på att blogga lite.

Har fastat ett bra tag nu och är superhungrig. Tyvärr måste jag vänta innan jag kan få äta ordentligt. Men tänk att jag ska få träffa min underbara bebis i dag. Det känns nästan lite overkligt. Att personen som legat och buffat i magen i flera månader snart ska komma ut. Vi ska bli föräldrar igen och få träffa vår son.

Jag längtar tills operationen startar, längtar tills bebis läggs på mitt bröst och vi har vår son hos oss. Ser även fram emot att Isabelle, Alex och Ville får träffa sitt nya syskon. Vi har pratat lite på facetime nu på morgonen och de är så förväntansfulla.

Skriver så klart mer efter operationen och när vi har hämtat oss. Tills dess får ni ha det så jättebra.


Comentários


Utvalda inlägg

bottom of page